IDHar varit ett par vanliga dagar i skolan, idag var jag iallafall i stan och fick ett id till mitt körkort. Sen gick jag ut en kort runda med getterna till affären och köpte godis, Sappis var jättepigg och glad så det var riktigt kul, fast hon höll på att stånga ner några småungar och en beagel! Bild från Kastellis och min lilla photoshoot idag, tjockis är hon verkligen!

Lilla Flor
Syster ♥


Har glömt ladda upp bilder på några fotograferingen där jag provade min externa blixt som jag är grymt nöjd med!  Blir så himla mjukt och fint ljus och jag som varit sååå skeptisk mot blixt innan. 

Halvdagsutflykt

Bilder från förra fotograferingen med Cool och Rebecca. 

Idag hade jag tänkt köra Skrållan med mina grannar till hästloppiset vid Eskilstorps ängar, inte så långt från där jag bor. Hade tänkt köpa lite mer borstar m.m till getterna om det finns, då de gamla är såå slitna att de knappt går att använda. Vädret ser hyffsat bra ut så det kan nog bara bli en bra halvdagssutflykt dethär! 

Winter is comingHar spenderat eftermiddagen med att samla halm på åkrarna till kaninerna. När de blir kallt måste de ha en massa sånt för att hålla värmen där ute och ''winter is coming'', som de säger i Game of Thrones!

Bilden tog jag igårkväll när jag jaga insekter.

StubbåkrarHar hur många stubbåkre-bilder som helst och visa nu känner jag, haha. Idag var det riktigt stekigt ute så gjorde inte nåt speciellt på förmiddagen mer än mina sysslor, jobb, ta hand om djuren och fixa bloggdesignen lite mer som ni ser. Efter maten åkte Rebecca till Cool, och jag hängde med såklart för att fota! (kommer fler bilder när jag har tid) efter det gick jag direkt till Skrållan för att ta ut henne träna på vår stubbåker som blev skördad idag! Det var ett rätt hårt träningspass och solen var så gått som nere redan, men guud vad hon kändes fin. Visst hon bråka lite som vanligt för hon är lite lat, men ååh bästa träningspasset på läänge som avslutades med en låång raksträcka galopp där jag bara släppte henne, fiiiina ponnyn. 
 
Imorgon är det skola och så trött som jag är ni känner jag att jag borde lägga mig...

Händer lite..Som ni ser har det börjat hända lite saker på bloggen nu! Men kommer vara rörigt ett tag framöver också, berättar mer om det senare. Har fotat massor på sistone men bloggen har legat lite på is så har inte laddat upp nåt som ni kanske märkt. Idag jobbade jag iallafall, sen följde jag med till stan och köpte en ny mopedhjälm. Då den gamla var för liten och ska snart ta moppekort. Direkt när jag kom hem följde jag med Rebecca till Cool, hon tog ett ganska lungt pass pga. värmen, men blev lite galopp på stubbåkern ändå såklart! Nästan omedelbart efter jag kommit hem cyklade jag 2 mil med mamma på jakt efter malva-blommor! Vi hittade några stycken men tyvärr inte tillräckligt. När vi är hemma däremot ser vi att vi har egna sådana blommor på vår tomt! Iallafall så hjälpte jag till med maten och sedan tog jag ut Skrållis för att köra en runda, blev en ganska lång runda på nästan 2 h på sensommarkvällen, riktigt mysigt när solen börjar gå ner och det luktar nyskördad åker överrallt! När vi kom hem vart det nästan becksvart dock, haha. Och ja, nu ska jag kolla på en serie och ta lite lördagsgodis!