Eldur i smörblommor

Bilder från midsommar Nikon D300 + Sigma 70-200mm 2,8

Blivande mamma?

Nu gör jag ett nytt försök att få Kastelli dräktig med Makarov, förra gången tog inte parningarna. Firade midsommar hos min kompis Mette och red på hennes hästar som bodde i ett hav med smörblommor, hade skitskoj men idag har jag knappt gjort någonting pga. molnen tycks aldrig ha slut med regn :( Bilder på Eldur & Sessan (hästarna) kommer strax! Dessa bilderna på Kastelli tog jag i början av Juni.

Dead forestNikon D300 + Sigma 105mm 2,8 OS

Söt i sig ♥I samband med att jag tog kort på Danbo & åkervinden dök också Florita upp i växthuset & smög omkring. Hon är så söt i sig 

Danbo & åkervindenNikon D300 + Sigma 105mm 2,8 OS

Degustjej #2De är så roligt att fota dessa små liven, de är hur nyfikna som helst och utforskar aaaallting. Haha, vill nästan inte sälja dem, men förmodligen sparar vi en. Har fastnat lite för en tjej som alltid klättrar upp i handen och myser.

A man of the Night's watch


Bild från vintras, föreställande Tudor.

Idag blev det sommarlov vilket innebär att jag har all tid i världen på mig att läsa Game of Thrones böckerna som äääntligen har blivit översatta till svenska och kommit ut i pocketform. Vill gärna veta hur det går för Jon Snow & hans vänner bortom muren, ju!

Degustjej #1
Nikon D300 + Sigma 105mm 2,8 OS
Två kort jag tog på en liten degustjej idag. Dem små knattarna har börjat bli stora och de är riktigt nyfikna och pigga och utforskar allting, jättesöta!

PaprikaplantaMina paprikaplantor har kommit upp ordentligt nu, och idag kom mitt nya objektiv hem så jag kunde fota de små plantorna. Objektivet är ett 1:1 makro, närmare bestämt Sigma 105mm 2,8 med OS. Är riktigt nöjd med det änsålänge!

Belisma käkar gräs

Nikon D300 + Nikkor 50mm 1,4TudorGick ut med kameran en sväng för en stund sen, hittade lite roliga saker att fota, som alltid. Tudor följde med mig fast när jag släppte ut kaninerna gömde han sig i en buske istället. Har för övrigt klickat hem ett objektiv från cyberphoto, förhoppningsvis kommer det på måndag! Längtar tills jag kan prova det ;) Denna bilden är faktiskt oredigerad, 6 bländarsteg uppåt på mitt 50mm 1,4 gör så det skär i ögonen så skarpt det är.

Degusungar

Festis har fått sin kull, ungarna är supersöta & små! 5 st är de, kön och teckningar vet vi inte ännu. Bilderna är från igår, då de var 3 dagar gamla! :')