Laban
I söndags passade jag grannens hund Laban, grävde en rabatt och jobbade. Igår red jag på Skrållan i paddocken i ösregnet, det gick jättebra fastän det blåste och var allmänt höstoväder! Fast var lagom trött efteråt då jag gått upp halv 5 för att hinna åka till läkaren innan skolan i Trelleborg.  Imorgon har jag studiedag så är ledig vilket är sköönt!

TirupFörra månaden var jag i Tirups örtagård och tog dessa bilder. När vi fikade kom en liten talgoxe som jobbade på sin hjärtattack genom att käka grädden, tyckte den var såå söt!


Brr.. höst!Var riktigt kallt idag, och höstigt. Regn & blåst! Har jag sagt att jag avskyr hösten? Allt blir grått & mörkt, allting dör och man blir så trött av vädret! 

Ny familjemedlem (räddad från extrem vanvårdning)Orkar inte skriva detaljerat nu, men för bara några timmar sen räddade jag den här stackarn från vanvårdning. Ursäkta ordvalet, men jag är så jävla trött på att folk köper levande, riktiga djur med känslor som leksaker till sina barn!!! Har aldrig sett höftbenen & knotorna på en dvärghamster.. aldrig någonsin.

♥♥♥Ännu en arkivbild på lilla Flor 


Gissa vad?

Ser ni vad detta är för något? Den som gissar rätt får en överraskning ;)

BrandFör några veckor sedan när jag & min syster åkte till Cool såg vi ett riktigt stort rökmoln, stannade och tog kort såklart. Vi trodde bara det var en åker som stod i brand då det var skördevecka, men nästa dag i tidningen står det att det var ett flygplan fullt med bensin som fattat eld! Gissa om vi blev chockade..

Kastelli och ett lejonGillar dessa två bilderna, på första bilden ser hon mycket rädd ut för att lejongapet ska äta upp henne, men på den understa äter hon det själv...