Ängarna

69
Bilderna är givetvis smaksaksbilder & fann dem i en helt orörd mapp, återkommer kanske med lite vanliga bilder.
En sak jag verkligen saknar med sommaren är att cykla till ängarna var & varannan dag. Hästarna är supersnälla och nyfikna, cyklade dit där countless gånger 2011 hoppas de kommer bli ännu mer detta år!

Från igår

62
Sötisbild på en Tudor-nos tagen igår.
Usch, gillar inte sådana här vanliga dagar, fast dagen är inte slut så kanske händer något roligt ändå. Har varit hos getterna, tränade Stepp på inkallning (som gick superbra) och mockade samt myste i solskenet. Sen har jag gjort mat till degusarna och hamstern, gjorde en liten rolig leksak till degusarna också med hjälp av kartong. Nu pluggar jag (eller försöker iallafall, man måste ju uppdatera bloggen också).

well, that's not a good sign

Fick lite inspration från en lolsnap min klasskompis visade, så jag gjorde samma sak fast med Danbo (på lolsnapen var det en ritad streckgubbe) 
Äntligen fredag! Nu kan jag äta mitt godis utan att ha dåligt samvete.

Gooodis

59
.
Fick hem min vinst från cyberphoto idag, yummy säger jag bara! Dem överdrev verkligen inte när dem sa en kameraväska FULL med godis! Kameraväskan är från Golla och det var väldigt bra att jag fick den då det är ganska jobbigt att ha med den stora kameraväskan när man endå bara har någon av de små objektiven.

Småland ♥

ghg
Är så sugen på att åka till Småland! Två bilder sen jag senast åkte dit, den understa redigerade pappa i instagram :)

Made my day!

sdf
Made my day, helt klart!
Är förövrigt sjuk så kommer bli gott med en väska godis snart :)
(Suddade ut den andra bilden då jag inte vet om jag fick publicera den eller eller ej)

ISO 12500

41
.
Igår var jag hos Helena & tog lite lagom brusiga bilder på hennes ponnyer Hedvig & Movitz i ridhuset, det var väldigt mörkt i det ridhuset... Kanske inte så konstigt för dem hade stängt av strömmen!

Gissa vem, svar

49
En favoritbild på Florita från i somras!
Ni som gissade rätt på Florris (katt) gissade rätt på förrförra inlägget ;)

Snögalopp

adfsghj
.
Förra vintern var så härlig med all snö! Nu är det bara snöblandat regn med +3°.
Fick bli en bild från 29e december förra året, fick en del bra bilder därifrån. Men har aldrig tagit mig tid och redigera dem, sen har jag glömt bort dem.

Gissa vem?

56
.
Gissa vem? ;)

Flätor

44
.
Har precis varit ute och fotograferat Rebecca & Peppy ute i kylan. Det började bli mörkt så tog inte så många rörelsebilder, däremot lite detaljfoton. Annars idag har jag städat hos getterna och hos den lille hamstern såklart!

Ny degus

45
Idag kom vår nya degus, en hona & namnförslag är välkomna! Hon är jätteliten & supersöt!

8 Januari

HASDFGHJK
.
Igår var det Stings födelsedag, tände ett ljus på hans grav som fortfarande brann när jag gick ner i eftermiddags 

Iso & Rebecca

ffsdf
En till bild från igår. Iso som var lite tilltuffsad i pälsen fick också vara med. Hade bländare på 2,8 så tyvärr blev det inte tillräckligt långt skärpedjup för både skulle vara skarpa ;)

Rebecca 18 år!

adsgf
Här har stått stilla några dagar, fy skäms på mig. Idag fyllde min syster Rebecca 18 år, vilket firades med lite modellfoto & prinsesstårta. Vi hann med lite olika teman men idag visar jag bara de som vi tog utomhus. Dem tappade lite färg nu när jag la ut dem.

Sweet little cupcake

adasdf

Nytt år

20
Blev tyärr sjuk precis efter nyår, hatar & vara sjuk på lovet... Det är de gamla vanliga: förkyldning, feber hosta. Dessa bilderna tog jag på morgonen 31 Dec, när det var fin frost överallt på gräset.