Ursäkta röran

Om ni undrar varför min blogg ser ut som den gör är det för att jag råkade ta bort hela bloggtemat/designen och jag har ingen backup på den. Men aja, sånt som händer och hade ändå tänkt renovera bloggen stort till min födelsedag så blev inte jätteledsen. Kommer nog pausa bloggandet lite pga. jag inte har en design, men blir nog lite inlägg då & då.

Enzo


Mettes sjuuukt sockersöta & busiga kattunge Enzo höll en vaken om nätterna då han attackerade ens tår så fort man rörde fötterna. Så typsikt kattungar!

Hemma från awesome ridläger
Har varit på ridläger 17-21 Juli därav har det stått stilla. Har haft sjukt kul, två rid/körpass om dagen och massor av sysslor att hålla på med. Varje år åker jag och min syster till vår kompis och låtsaskusin Mette för att ha ett ''miniridläger'' som vi kallar det, men vi var ju borta i 5 dar så det var inte så mini iår. Vi hade mycket bättre väder detta år än förra (då det var storm hela veckan) så vi red långa turer, upptäckte nya vägar, red på stranden och i skogen m.m. Bilderna är från Mettes granne som har islandshästuppfödning.

Hejdå PeppyFör några timmar sen kom jag hem från stallet. Jag red Peppy förmodligen allra sista gången i mitt liv, då han ska flytta tillbaka till sin ägare imorgon. Han bor högre upp i Skåne men nån gång ska vi nog hälsa på honom och äta pannkakor hoppas jag. Men tillsdess säger jag hejdåå Peppy, du är verkligen en superhäst att ha o göra med!

Tito & Titolina

När jag var med Helena igår i hennes stall upptäckte hon att två söta möss hade fallit ner i en hink, jag var självklart tvungen och rädda dem, vilket jag gjorde efter jag fotat dem ;) Påminde mig lite om en mus vi hade, Titolina (rip)

Miljöträning & studs


Igår var dagens träningspass med Cool miljöträning & hoppning, självklart var jag med och fotade. 


Dagen


Bilder från igår när jag cykla till ängarna. Dagen har varit en riktig slappdag, såå skönt och bara koppla av. På eftermiddagen cyklade jag till djuraffären för att handla mat till mina degus, blev Chinchilla & Degu pro, någon som testat det? Jag tyckte det verkade bra iallafall. Igår kom en kille för att hämta en deguhona och idag kom en annan som skulle ha 2 st. Dem kommer nog få det bra hos dem, köparna verkade seriösa och så. Så det känns bra fastän jag hade lite svårt och skiljas. 

FörvälImorgon åker 2 st av dessa sötnosar till sitt nya hem, får hoppas att de kommer ha det bra hos mammas arbetskamrat :)

Ny typ familjemedlemI fredags fick vi typ en ny familjemedlem, grannarnas ponny Skrållan (som jag ibland även tar hand om) ska stå hos oss nån månad när de andra hästarna är på bete. Har varit sjukt dålig uppdatering, mycket beror pga. konfan, men igår konfirmerades jag så ska försöka uppdatera lite mer :)
 

Vatten

Något Florita vet är att det är viktigt att dricka när det är varmt ;)

Nya familjemedlemmar

Vi har fått några nya familjemedlemmar, säg hej till: Ernst, Åke, Ernst-åke, Åkelina, Ernstlina och Ernståkelina! Fanns två stycken namnlösa med fast de fick min faster.