Yrrol & helenaHar fotat hur mycket som helst i denna långhelgen som varit, men inte haft tid att varken sitta vid datorn och redigera dem eller skickat dem till te.x Helena som tävlade Yrrol i torsdags (bilden) Nu har jag äntligen en stund över och har redigerat några stycken. 

Idag tog jag hand om min medryttarponny Skrållan som jag skrivit om i ett annat inlägg. Första gången som jag gjorde det själv och det gick jättebra och hon bocka inte en enda gång i galoppen. Nu är det mest att hon bråkar vid kurvan mot utgången (vilket är förstårligt för jag tror hon tycker det är ganska trist och rida i paddocken) och efter galoppen, hon bryter nämligen av HELA tiden och man måste hålla igång henne, och det är just när man håller igång henne hon ibland kan stanna och bråka med en. Men jaa, det är bara att vara lika envis som hon så kommer det nog funka ;) Avslutade träningen när det gick som bäst (galopperat i båda varven utan stopp på mittvolten) och då skrittade vi ut en runda. Hittade en gräsplätt som jag tog en liten kort galopp på för att se om hon bockade här ute, men nix hon tyckte istället det var jättekul och hade spetsade öron hela tiden.  Gick tillbaka till stallet med henne eftersom jag är lite tyngre än vad hon är van med. Kände på hennes ben men de var inte varma eller svullna fastän hon och jag bråkade ganska mycket på banan och hon backade, hoppade, sparka/kicka, småstegra, ja var allmänt jobbig när hon bröt av galoppen. Hon måste ju förstå att hon inte bara kan galoppera en kortsida eller en halv volt för att sedan vila, haha. Men det beror nog inte på dålig kondis för efter träningen var hon bara lite fuktig under sadelgjorden fastän 25 grader och sol. Medan jag sopade stallgången och mockade paddocken fick hon ompyssling av min syster som gjorde en fin fläta i hennes man.  När jag kom hem från stallet tog jag hand om mina egna djur, degusarna fick vara komma in efter dem varit ute i skuggan (det blir så varmt i deras kaninbur då den står i solen) och Belisma fick gå en runda i sele sedan bli utsläppt med Rut i gethagen där de skuttade omkring en bra stund (fast Rut grävde mest på sitt hål som börjar bli riktigt djupt) getterna borstade jag och sköljde av med vattenslangen då de såg ut att vara varma ;) sen åt jag, fixade bilderna till Helena och nu sitter jag här!

Kommentarer
Postat av: Linda [fotoblogg]

Om du vill vara super snäll och göra min dag så rösta på mitt bidrag som är nummer 3 i denna tävling: http://erikasundelin.webblogg.se/2012/may/finalister-i-fototavlingen.html#comment

Alla som röstar på mig får en länkning! :D

Kram

2012-05-25 @ 07:12:16
URL: http://lindassphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback