Florran i snö


Söte Florris, fotad under vår vintertur!

HDR

f

Gick ut och fotograferade lite HDR (high dynamic range) bilder innan, har ju laddat ner ett nytt program just för HDR foton, det funkar super. På bilden är vårt stökiga getstall men ack så charmigt! Igår var jag och tog hand om min sköthäst hos Helena. Har även ändrat logotype då jag tyckte den andra var för stor och ful ;)

Kusiner här

dfdf
Bekymrad Lotte som gärna ville hoppa på studsemattan medan jag ville fota...
Dålig uppdatering beror på att mina kusiner från Holland har kommit på besök, de ska stanna här en vecka. Så kommer nog komma lite barn-bilder i veckan!

Hedvig film!Galen Hedvig från i somras!
Har min kompis Helena hos mig idag. Vi satt och klippte ihop en massa videoklipp på hennes ponny Hedvig (och lite, lite Movitz). Hon fotograferade även mig & Stepp. Här är videon: http://www.youtube.com/watch?v=4eChumJbwYA&context=C39d256fADOEgsToPDskLlZ40D3AfsJIqIEY8P3DII (lång länk....)

Knabstrupper RIKS färgbilder

m

Grönt är skönt

tr

En väldigt grön bild från Småland!
Nikon D300 + Nikkor 50mm 1,4

Semledags

re

Jag tjuvstartade redan i Januari, hihi. Men jag åt såklart igår också!

Stilrent #2

fgMera ljung

dddeeee

er

Nikon D300 + Nikkor 50mm 1,4

Stilrent

dff

Bild från söndags. När Rebecca jag hade photoshoot, vi hade inget speciellt tema.. Utan tog lite stilrena foton bara. Jag tyckte om denna. Rebecca grät för det blåste och hennes linser torkade ut, syns inte så tydligt på denna då den är tagen i växthuset, ska redigera lite fler senare.

Cyklat

dd

Idag har jag cyklat till min närmsta kompis Helena, fast hon bor inte så nära utan 1 mil bort. Vi bakade litegrann och hade allmänt skoj! Har lovat mig själv att detta sportlov inte ska va bortkastat utan ska hitta på så mycket som möjligt! Imorgon hade jag tänkt cykla till min andra kompis som bor i Smygehuk men det är 5 mil, min räddning blev iallafall att jag fick låna syrrans busskort!
Två bilder från en mysig snörunda med Florita!

Knabstrupper RIKS

fdfd
Satt och redigerade dessa bilderna någon sen kväll, de är från Knabstrupper rikset i Småland från i somras. Alla är redigerade på samma sätt. Själv fastnade jag för den sista bilden, vilken tycker ni är bäst? Kommer fler bilder någon annan gång, fast i färg!

Sena kvällar

ggfg

Älskar att kolla igenom mappar på sent på kvällarna, det var precis det jag gjorde igårkväll och hittade många  bilder som kommer komma upp under veckan. Idag har jag jobbat, vilket jag gjorde igår också. Fotade även Rebecca, bilderna kommer lite senare.

Behind the scenes

fsdf
Behind the scenes-bilder från fotograferingen med glitter-tema. Tudor låg på sitt favvoställe och Florita plågades av Rebecca.

Vinterland

ddd

Det var rysligt fint idag med snön och ljuset. Synd bara att det blev plusgrader, hoppas snön ligger kvar denna vecka så jag hinner fota getterna bara! Denna bilden tog jag nämligen genom fönstret. Sen kan den gå bort för jag vill ha vår också. Men visst är det fint med snö på alla nakna grenar? :)

Glitter

f
Två bilder från fotograferingen med Rebecca (min syster) vi hade glitter-tema! Bilderna är kanske lite fåniga och vi glittrade ner min säng (där vi fotade) och alla katter.
Nikon D300 + Nikkor 50mm f1,4 och reflexskärm silver

Kall promenad

dds
.
Har precis varit ute på en kall promenad då jag delat ut reklam. Nu sitter Tudor och jag och värmer oss i mitt rum, jag med min kopp varma choklad med minimarshmallows och han med sin tjocka päls. Har också tränat Stepp på inkallning idag, det sitter som en smäck nu. Riktigt duktig är han!

Älskade get ♥

g
.
Söta Sappis från fotograferingen på förra inlägget, lite segt med uppdateringen, tyvärr. Fotade Rebecca igår så de bilderna kanske kommer upp i veckan. Och nä, jag orkar inte klona eltrådarna.

Dagens Stepp

DFGH
.
Lilla Stepp från dagens fotografering! Fler bilder kommer förmodligen komma upp.

Ängarna #2 favoriter

df
En bunt favvobilder från ängarna, vissa är tagna så tidigt som klockan tre på morgonen! Eftersom jag ville fånga soluppgången.